Velkommen

Velkommen til Friskus-Bloggen!
Her kommer vi til å skrive litt om båten, forberedelse og alt vi opplever på turen vår!

Friskus på Skauern

Friskus på Skauern
Friskus

lørdag 21. mars 2015

Huset utleid!

Vi var veldig spente på hvordan interessen skulle være på utleien av huset, men hadde bestemt oss for å legge det ut 1 mars, slik at leietagere som hadde 3 måneders oppsigelse hadde mulighet til dette. Interessen var overraskende bra, tatt i betraktning at det er 12 tilsvarende boliger til utleie i Asker. Allerede første kvelden kom det noen på visning, og innen en uke hadde vi hatt 4 visninger.

Heldigvis ville et hyggelig ektepar fra UK, som vi likte godt leie huset vårt. De har en jente på 8 og en gutt på 3 år, og alle 4 var på besøk denne uken. Det var veldig viktig for barna, spesielt Elise å se hvem som skulle bo på rommet hennes mens hun er borte.  Heldigvis fant de to jentene tonen med en gang! Det passet egentlig veldig bra at familien kommer fra UK, for da kan barna få en forsmak på hvordan det blir å leke med barn som ikke kan norsk, og se at det går helt fint. Leietagerene ville gjerne flytte inn allerede 1 juni, ikke 15, som vi foreslo, så da får vi prøvd oss som hybelboere i sokkeletasjen. Vi får se positivt på det, at vi flyter ut litt i etapper-hus-hybel-båt!

Kontrakten ble signert nøyaktig 2 uker etter at annonsen ble lagt ut, og inneholder en klausul om at ingen parter kan si opp før det har gått minst 9 måneder, så da vet vi hvor mye reisekassa vår kommer til å inneholde!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hvis du liker innlegget, eller har spørsmål til oss; legg gjerne igjen en kommentar, så svarer vi så snart vi har nettforbindelse igjen! Hilsen Elisabeth

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.