Velkommen

Velkommen til Friskus-Bloggen!
Her kommer vi til å skrive litt om båten, forberedelse og alt vi opplever på turen vår!

Friskus på Skauern

Friskus på Skauern
Friskus

mandag 22. desember 2014

Forberedelser - til jul og tur!

Årets tre går helt til taket!
Idag har vi pyntet hus og juletre! Treet ble hogget igår, på egen tomt, og det går helt til taket:) Julestemningen begynner å komme, og det blir en lang og deilig ferie på 16 dager, ihvertfall for de fleste av oss. Etter at vi var ferdige med pyntingen idag, fant vi ut at vi skulle dra en tur til svømmehallen! Der var det ikke så mange andre idag-de holder nok på med mer intense juleforberedelser enn oss,så det var god plass å boltre seg på.

 Øyvind debuterte med å hoppe fra 5 meteren og tok salto fra 1'ern. Det kan komme godt med på tur. Silje, som snart er 5, klarte å svømme 50 meter i det store bassenget.uten å være nær kanten! Vi trodde det fantes svømmeknapper på 50 m, men der tok vi feil. Uansettt var det stor stas med premie selv om det "bare" sto 25 m der. Da hun var igang hoppet hun likegodt fra 3'ern etter søsknene sine; lillesøster skal jo ikke være noe dårligere enn de andre! Tøff liten jente vi har! Elise gjorde også diverse akribatikk fra 1,  3 og 5 meteren, så det blir spennede å se hva hun finner på fra båten neste år.

Julen skal tibringes hjemme i år, med noen få dager på fjellet. Det er ikke så mye snø her, så litt snøaktiviteter blir nok stas. Så får vi se hva nissen bringer i år; kanskje noe nytt osm kan brukes ute??

Vi ønsker alle lesere en riktig god jul!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hvis du liker innlegget, eller har spørsmål til oss; legg gjerne igjen en kommentar, så svarer vi så snart vi har nettforbindelse igjen! Hilsen Elisabeth

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.