Velkommen

Velkommen til Friskus-Bloggen!
Her kommer vi til å skrive litt om båten, forberedelse og alt vi opplever på turen vår!

Friskus på Skauern

Friskus på Skauern
Friskus

lørdag 19. desember 2015

Helt herlig!

Nå er vi stort sett ferdig med vasking, rydding og ny proviantering, så nå har vi flyttet oss ut på svai i Rodney Bay her på St Lucia. I kveld er det avsluttningssermoni der barna bla skal opp på scenen og levere tilbake Sailor Ted, og imorgen tidlig kaster vi loss mot Bequia hvor vi skal feire jul. Vi blir nok ikke der alene, for de fleste andre norske og svenske skal dit også, + mange andre selvfølgelig.

Det var helt herlig å kunne hoppe i det (ganske) klare blå vannet, som her viser 27 grader :D Det har blitt morgenbad, kveldsbad og midt på dagen-bad, og barna hopper uti fra overalt på båten. Det er akkurat sånn vi har tenkt at det skal være-Helt herlig!

Jentene på badeplattformen

27 grader i vannet !!

Utsikt fra salingshornet, med St Lucias gjesteflagg

Friskus på svai 1

Friskus på svai 2

Barna har prøvd hoppeland i vannet 2 ganger! Supergøy!

De lokale fiskerene holder til her

Dette er en av fruktbåtene som tilbyr frukt overalt
Vi prøver å lage litt julestemning ombord, med lys fra Farmor og duk fra Mormor

2 kommentarer:

  1. Hei ! Vi likte godt å lese overskriften "Helt herlig" og det gleder oss at dere nå har god bruk for biminien ! Veldig fine Karibien-bilder var det også. Håper avslutningen ikveld blir fin for både store og små og at SailorTed kommer vel "hjem" Vi er jo så lettet over at dere alle ikke skal seile hjem ( unnskyld Frode !), men det er den beste julepresenten vi kunne fått ! Imorgen er det jo 4.søndag i advent, så da kan dere henge opp den siste lilla adventsdusken og så er det øyeblikkelig jul ! Høres hyggelig ut med mange norske på Bequia julaften, håper Palme-nissen finner dere der ! Ønsker dere strålende førjuls - dager og god seilas dit ! Stor klem til alle ! M&M

    SvarSlett
  2. hei...Godt å lese at dere nå har "landet" og har det bra etter en slitsom tur over Atlanteren. Har koset meg med filmen fra oktober og fra dykkerkurs på Las Palmas. Kjempekoselig . Nå er jula rett rundt hjørnet og alle forberedelsene er gjort .Ute er det ikke så mye som minner om jul. Her er det tykk tåke ,yr , søle og mange varmegrader . Så kanskje har dere det bedre , akkurat nå. Så vil jeg bare få ønske dere en fin varm jul og et godt nyttår med god seilas videre. Juleklem fra SIV.

    SvarSlett

Hvis du liker innlegget, eller har spørsmål til oss; legg gjerne igjen en kommentar, så svarer vi så snart vi har nettforbindelse igjen! Hilsen Elisabeth

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.