Velkommen

Velkommen til Friskus-Bloggen!
Her kommer vi til å skrive litt om båten, forberedelse og alt vi opplever på turen vår!

Friskus på Skauern

Friskus på Skauern
Friskus

fredag 11. desember 2015

Land i sikte

Land i sikte! Nå kan vi se St.Lucia der borte i varmedisen. Det er sol og 26 grader, vi har 15 nm igjen av en seilas på 2766nm, slett ingen "søndagstur"!
 
Jeg vet ikke om mine forventninger til dette var feil, eller om vi bare har hatt det litt tøffere enn andre, men jeg synes den konstante bevegelsen vi har vært i har vært veldig slitsomt. Noen perioder med blikk stille hav hadde jeg nok sett for meg, selv om det også betyr null vind. Unsett, nå er vi her, vi har klart det- Been there-Done that!
 
Vi har spurt ombord hva de forskjellige gleder seg mest til ved å komme til land, og svarene ble som følger:Ikke bølger, at senga står stille, en kald øl, en stoooor is x2, kald drikke, en til kald øl.
Dette er altså siste oppdatering fra satelittelefonen for denne gang. Når vi kommer på nett skal jeg legge ut bilder fra seilasen og video fra oktober og november, så det er bare å glede seg!
 
Over og ut fra Atlanteren
Elisabeth

6 kommentarer:

  1. Gratulerer - veldig godt gjort av små og store ! Vi er så stolt av dere og har fulgt dere tett det siste døgnet ! Håper noen får masse is og andre masse kald øl ! Gleder oss til å snakkes ! Klem M&M

    SvarSlett
  2. Tenk at dere snart er framme... Well done!
    Gleder oss til å se bilder!

    Hilsen Anja

    SvarSlett
  3. Well done everyone.Round the world next !!!Emily we are moving on 18th be prepared. Hope you all have fine land legs when you finally disembark.best wishes Lorraine C

    SvarSlett
  4. Gratulerer - spennende å følge dere på turen - god tur Carrebean og videre!

    SvarSlett
  5. Hei igjen og gratulerer. Jammen er dere tøffe alle sammen. Regner med at de beskjedne ønskene blir innfridd. Det har vært spennende å følge dere. Det blir gøy å få se bilder. Forsatt god tur. Hisen fra Siv.

    SvarSlett

Hvis du liker innlegget, eller har spørsmål til oss; legg gjerne igjen en kommentar, så svarer vi så snart vi har nettforbindelse igjen! Hilsen Elisabeth

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.