Velkommen

Velkommen til Friskus-Bloggen!
Her kommer vi til å skrive litt om båten, forberedelse og alt vi opplever på turen vår!

Friskus på Skauern

Friskus på Skauern
Friskus

mandag 15. juni 2015

Sail Away Party

Ettersom vi ikke har noe hus å ha fest i lenger, og mange har hatt lyst til å se båten som vi skal bo ombord i det neste året, hadde vi invitert til Åpen Båt/ Sail Away Party på brygga. Vi hadde invitert ganske bredt, både venner, familie, naboer, klassekamerater, kollegaer osv. De første kom kl 12 og flere av de besøkende hadde med seg bakst som ble satt frem nede i båten. Folk var veldig interessert i hvordan det var å bo i båten, hvordan ting virker og ikke minst i reiseruten. Akkurat det spørsmålet hadde vi forutsett, så reiseruten var printet ut og hengt opp så det var mulig å studere den nøye;)  




Barna var stort sett å finne ved serveringen nede!
Øyvind har øvd seg mye på å kjøre jolle i det siste, så han hadde fått i oppgave å ta med de barna som ville på jolletur- og DET var det mange som ville! Etter hvert ble det kjedelig å kjøre sakte, men de fleste pappene var villige til å være med å kjøre fort, så da ble det litt mer action! Vi fikk også testet hvordan det er å sette tauet i propellen- det anbefales ikke:P
Øyvind kjørte jolle med de som ville.

For å holde folk i aktivitet (det ligger til familien!) hadde Frode laget Maritim Quiz. Det ble annonsert at premien var heder og ære på Bloggen, og folk gikk inn for oppgaven med liv og lyst. Til slutt satt vi igjen med 16 lag som hadde levert inn besvarelser.  Vår lærerspire Elise fikk i oppgave å rette, og da hun syntes det var litt slitsomt etter nr 3, måtte jeg minne henne på hvor mange elever det er i en vanlig skoleklasse! Det var mange kreative svarforslag, så det ble gitt både ordentlige poeng og Stjernepoeng for morsomheter. Vi fant til slutt ut at vi måtte dele de innleverte besvarelsene i to kategorier, akkurat som på ARC regattaen; tur klasse og racing klasse!

Mange valgte å svare påbåt-quiz.

Vinneren av Tur-klassen ble……………….………(Trommevirvel): Team Brinch
Vinneren av flest Stjernepoeng ble……….………………..( Latter): Landkrabbe-Laget Aaby
Vinneren av Racing klassen ble…………..(Skulle egentlig bare mangle): The BunkBrats

Etter en opptelling etter at de siste gjestene hadde gått kl 2250, tok vi en opptelling og fant ut at det hadde vært 59 store og 51 små innom oss denne dagen!!! Tusen takk til dere alle for at dere gjorde dette til en hyggelig og minnerik dag. Vi kommer til å savne dere på tur, men er glade for å kunne komme hjem igjen til så mange gode venner og kjente når vårt eventyr er over!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hvis du liker innlegget, eller har spørsmål til oss; legg gjerne igjen en kommentar, så svarer vi så snart vi har nettforbindelse igjen! Hilsen Elisabeth

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.