Velkommen

Velkommen til Friskus-Bloggen!
Her kommer vi til å skrive litt om båten, forberedelse og alt vi opplever på turen vår!

Friskus på Skauern

Friskus på Skauern
Friskus

torsdag 19. november 2015

Åpningssermoni og innkjøp



I dag har det vært åpnings seremoni. Det blir nok det nærmeste vi kommer 17 mai på denne turen, men vi hadde pyntet oss med Friskus T-skjortene, sløyfebånd og fløyter. Frode tok med trekkspillet, og sammen med drillpiken Ulrikke i Carisma ledet de an i den norske kontingenten. Rett bak oss gikk et lokalt samba band, så Frodes trekkspilling havnet litt i skyggen…… På grunn av de grusomme terrorangrepene i Paris ble alle flaggene heist på halv stang og vi hadde 1 minutts stillhet før ARC ble erklært for åpnet.

Klare for å gå i tog

Vi er mange norske
Nesten som på 17 mai

Alle flaggene var først på halv stang 

Nå har vi vært på Hiper Dino og kjøpt alt av tørrvarer.Det ble tre fulle handlekurver, og Silje syntes det var ganske slitsomt. Heldigvis kjører butikken varene til brygga, og bærer dem opp på badeplattformen, så selv om det er mye å stue bort, så slipper vi ihvertfall å bære alt sammen selv.
Silje passer fremdeles i handlevognen.

Det ble mye mat


Det er en stor jobb å få plass til alt sammen også, men det går!
Nå har vi også fått ombord mannskapet som skal være med oss over Atlanteren. Will og Emily ( begge fra UK)  kom på tirsdag, og stemningen ombord er veldig god. Will har kjøpt seg "Lær Norsk" bok, og barna synes det er festlig å høre hvordan han og Emily uttaler norske ord. Det utvikler seg ofte til en veldig fin lek, der barna lærer mer engelsk enn de andre lærer norsk. For å bli kjent i byssa skal de også lage middag de siste dagen, så da slipper jeg.VI gleder oss til siste innspurt og er snart klare for å "krysse dammen".


2 kommentarer:

  1. Hei ! Oj, så masse dere har opplevd nå og så hyggelug med overraskelsesbesøk både av kollegaer og Mathias ! Så flott med treplanting til ny regnskog, det var litt av en innsats med 200 nye trær. Godt at det tross alt gikk bra på tross av den kjempestore bølgen og at dere fant igjen nesten alt ! Hyggelig å høre at stemningen ombord er så god, for det har jo sikkert vært veldig travle dager for store og små, så nå blir det sikkert godt å komme avgårde ! Vi tenker mye på dere og ønsker dere en flott seilas med Lykke og Hell fra morgen til kveld ! Pass godt på dere selv da ! Stor følgeklem fra Mormor&Morfar

    SvarSlett
  2. Hei,
    God tur over Atlanteren.
    Hilsen små og store på 2. trinn

    SvarSlett

Hvis du liker innlegget, eller har spørsmål til oss; legg gjerne igjen en kommentar, så svarer vi så snart vi har nettforbindelse igjen! Hilsen Elisabeth

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.