Velkommen

Velkommen til Friskus-Bloggen!
Her kommer vi til å skrive litt om båten, forberedelse og alt vi opplever på turen vår!

Friskus på Skauern

Friskus på Skauern
Friskus

lørdag 7. november 2015

Overraskelse hjemmefra!



Nå har besteforeldrene vært her i 5 dager. Vi hadde bedt dem ta med seg en del nødvendigheter til båten, siden flere ting har gått i stykker, og det ikke er så lett å få tak i spesialdeler på spansk. Koffertene var tunge, og de hadde 60,0 kg bagasje med seg som er det maksimale som er lov på flyet. Farfar hadde vært litt hemmelighetsfull og sa han måtte låne den største sekken vi hadde da de skulle opp til hotellet en kveld. Den største sekken vi hadde viste seg å ikke være stor nok, så han fikk med den store strandbagen isteden. Jeg skal innrømme at jeg var litt nervøs for hvafforno stort de hadde fått tak i nå- som vi ikke visste om. Spenningen var derfor stor da den fulle bagen kom om bord igjen fredag morgen……..

Farmor og Farfar hadde tatt med pakken hjemmefra



Så viser det seg altså at være gode nabo-venner der hjemme har samlet sammen oppmerksomheter til oss og sendt med nedover i en flott strandkurv. Det var stor glede, spesielt for barna, å åpne brevbunkene fra 2 og 5 trinn, og fra Barnehagen.
Det var en stor flott kurv som kom ut av pakken

Silje synes det var ekstra stas med tegninger både fra Pegasus og Pluto, for hun har ikke fått noen før på turen :) Vi har lest høyt alle hilsningen fra både voksne og barna, og nå skal hun snart perle litt. Den nye avdelingsbildet er hengt opp på skapdøren, rett under det gamle. Det er jo tydelig at mange av de gode vennene der hjemme også har blitt større siden vi dro!
Silje var storfornøyd med brev, bilde og perler.


Elise og Øyvind har fått personlige brev fra alle barna i klassene sine. Vi er utrolig glade for at de begge er savnet av vennene sine der hjemme, og at mange gleder seg til de kommer hjem igjen. Alle brevene er nøye lest, opptil flere ganger. De skriver snart på sin egne blogger

Det var også en del spiselig med i kurven, brunosten ble raskt lagt i kjøleren, sammen med twisten. Nam, nam!  Barna fikk også godteri, noe som økte den allerede velfylte posen fra Haloween! Norske blader fikk vi også, og jeg gleder meg til å lese både KK og Bake i en ledig stund, som jeg forhåpentligvis finner etter 22 november en gang:P . 

Tusen takk til alle som har bidratt til gaven, Skolen og Barnehagen, Besteforeldre som har transportert,  og spesielt til Monicha som har tatt initiativ og organisert det hele.
Veldig fornøyde barn og voksne. TUSEN TAKK!

1 kommentar:

  1. Hei ! Så heldige dere er som fikk så mange hyggelige hilsener fra venner på skole og i barnehage, det var vel koselig og gøy å pakke opp så mye fint ! Veldig omtenksomt organisert av Monicha og det var sannelig godt at farmor og farfar hadde så store kofferter ! Nå har dere sikkert hatt mange begivenhetsrike og hyggelige dager med farmor og farfar og vi har hatt en veldig koselig fjellhelg med venner. Lykke til med alle videre forberedelser til den store seilasen ! Fjellklem fra mormor og morfar

    SvarSlett

Hvis du liker innlegget, eller har spørsmål til oss; legg gjerne igjen en kommentar, så svarer vi så snart vi har nettforbindelse igjen! Hilsen Elisabeth

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.