Velkommen

Velkommen til Friskus-Bloggen!
Her kommer vi til å skrive litt om båten, forberedelse og alt vi opplever på turen vår!

Friskus på Skauern

Friskus på Skauern
Friskus

fredag 27. november 2015

Juleverksted

Dag 6 på havet og bølgene har roet seg litt. Det samme har vinden, noe som hat gjort at det ble litt motorkjring i natt da det begynnte å slå noe voldsomt i riggen. Motor er bra- da får vi kjørt watermaker og tatt en etterlengtet dusj. Vi merker at vi kommer nærmere og nærmere tropene. Det er ca 26 C oppe og dermed er skyggen nede kjærkommen. PÅ dagtid er det shorts og t-skjorte-vær, men på nattevaktene kommer fremdeles stillongsen på.
 
Det var ca 220 båter som startet på sammen tid, men nå kan vi ikke se noen av dem, hverken på AIS eller med øyet. Dere der hjemme kan sikkert se hvor de andre er ifht oss, men det ser ikke vi ; )
Idag har det vært juleverksted her og vi har nå fått 3 fine nisser til å pynte med. Vi tenker på dere der hjemme som snart starter med diverse juletradisjoner uten oss. Vi kommer sterkere til bake neste år!

2 kommentarer:

  1. Hei på alle - artig å følge bloggen. Du ser at dere ikke ser AIS til de andre - det gjør ikke vi heller. MarineTraffic viser dere ikke. Det gjør derimot appen til YB races. Fint at vinden løyer litt da. Skal jo være litt tid til å kose seg litt også. Juleverksted er det ikke her, men Black Friday har tatt den norske befolkningen med storm. Syke greier. Dag 6 tilsier vel ca. 15 dager to go. Kos dere videre på tur. Håper dere kan nye noe spinnaker snart.

    Pål H

    SvarSlett
  2. Kjære dere ! Fint om dere kan si om dere ser våre kommentarer til sjøs eller om dere kun ser dem iland ?? Godt at bølger og vind nå har roet seg litt, har jo sett at dere har blåst mye ! Vi har sett værmeldingene fra Vegard - fin ekstra trygghet for dere ( og for oss ?)Vi følger Arc-app tett og ser dere nå er ca. midt i feltet og for oss ser det ut til at alle båtene seiler side om side, men forstår det ikke akkurat er tilfellet ! Så godt at Eill og Emily også trives ombord og at det nå er varmt og godt på dagtid. Vi har vært noen dager i Portør og sett på de nye, fine vinduene. Hyggelig at dere har juleverksted, neste søndag blir vi 15 små og store her og da tenker vi ekstra på dere - godt dere blir med neste år ! Har idag sendt konvolutt til Friskus på St. Lucia og håper dere får den ! Mange gode tanker og ønsker om en passe rolig seilas videre ! Mormor og morfar

    SvarSlett

Hvis du liker innlegget, eller har spørsmål til oss; legg gjerne igjen en kommentar, så svarer vi så snart vi har nettforbindelse igjen! Hilsen Elisabeth

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.