Velkommen

Velkommen til Friskus-Bloggen!
Her kommer vi til å skrive litt om båten, forberedelse og alt vi opplever på turen vår!

Friskus på Skauern

Friskus på Skauern
Friskus

tirsdag 26. april 2016

Nytt mannskap


Det ble en vemodig avskjed på flyplassen og det var veldig rart å dra alene tilbake til båten. Det blir jo en voldsom kontrast med lyd hele tiden fra 3 barn som løper rundt til å være helt alene. Endelig har derfor alle de gamle CDene kommet til nytte. Jeg føler meg ganske sikker på at det ikke ville passe meg å seile rundt helt alene slik som mange jo velger å gjøre, og gleder meg derfor veldig til besøk.
I Friskus kan man imidlertid ikke ligge på latsiden om dagen, for alt av klær, leker og annet som tilhører barna skulle stues bort og deres tre lugarer klargjøres for storinnrykk. Samtidig har de siste innkjøpene blitt unnagjort før båten har blitt skinnende ren nedenunder. Nå lukter det Jif og Klorin i hele båten og den har neppe vært ryddigere siden vårpussen for 2 år siden. Til sist har dekk og cockpit fått seg en ordentlig ferskvannsvask.
Elise var grei og hjalp til med storhandling før hun dro hjem


Friskus klar til storinnrykk
I kveld har første nye mannskap (Hans Petter) ankommet. Hans Petter og jeg er tidligere kollegaer fra DNV og han har seilt turen før. Selv om tidsforskjellen er en utfordring når man reiser fra Norge ble det hyggelig prat i cockpiten over en øl og litt varm kveldsmat. Vi er klare for å starte på første lille tappe av hjemturen i morgen da vi skal seile rundt til den andre siden av øya. Der kommer resten av mannskapet om bord på onsdag.

1 kommentar:

  1. Hei Frode ! Så bra at nytt mannskap snart er på plass og at Friskus igjen er ship shape og klar for den store seilasen. Vi er jo henrykt over at forrige mannskap nå er her hjemme og vi skal ta godt vare på dem for deg ! Vi ønsker dere en strålende flott og passe vindfull seilas. Klem svigermor og svigerfar

    SvarSlett

Hvis du liker innlegget, eller har spørsmål til oss; legg gjerne igjen en kommentar, så svarer vi så snart vi har nettforbindelse igjen! Hilsen Elisabeth

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.